Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sagolik önskan om ett vackert liv på riktigt


Livet under en svamp



långt efter att elden brunnit ner
stod skuggorna den skapat kvar

som en tyst ringmur att skydda
oss från allt ont i vår sårbara
sömn där vi drömde nära intill



Under hatten av en jättesvamp
lättade dimmorna som en slöja

daggen pärlade sig i håret, gryning!







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 15 personer
Utvald text
Publicerad 2023-02-19 22:59



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Vackert!
2023-02-28

  Ingmar Hård VIP
Detta är en härlig text.
Målerisk.
Drömfylld.
2023-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP