Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

märket

I.
blåmärket,
nu bara en fornlämning från en tid
då din höft slog mot min
och då det fanns stunder
när jag kunde lura mig själv
att du var ett lyckligt slut.

II.
sedan
försökte jag övertyga mig själv
om att jag kunde skatta mig lycklig
som hittat någon
som kunde förstöra
mig så fullkomligt
som du.




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-19 23:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång