Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*statistiskt sett tenderer folk välja "rätt"


Frivillig lobotomi eller döden



läkaren lät glasögonen glida ner
på näsan helt avsiktligt, såg mig
torrt i ögonen och sa som det är

"du får välja; underlivet nu eller
efterlivet som det kommer, nå? "




Utan att svara svalde jag pillret
statistiken förklarat *uteslutet







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-19 23:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kommer obeslutsamt att på Frances tänka, om mannen strukit med kunde hon ej blivit änka, ty hon var ej med doktorn gift där, lärdomar går förbi om ett lik liknas vid bär, i skogen hör ingen dig skrika, om den finns i Norrland får du ge vika. Mobiljävulen ringer, måste sluta här...
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP