Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Av svett kommer både livet och döden.


Ur svett...Nr.48

Av svett
är du tillverkad
ur svett
är du kommen
av svett
växer du upp
av svett
jobbar du hela ditt liv
utan tack

ur svett
ger du din älskade din kärlek
av svett
skall du åldras i osäkerhet
av svett
skall du en gång döden dö
ur svett
skall du en gång återuppstå.




Fri vers (Fri form) av Conrad C. Knapp
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-20 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conrad C. Knapp
Conrad C. Knapp