Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

& jag

har inte

skrivit en dikt

idag

heller




Fri vers av Evelina Bramstång
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-20 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt det där som vill kommer nog upp
till ytan så småningom :)
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Evelina Bramstång