Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Stjärnan på min himmel”

Vad finner du i svaren

Berör mitt inre
När jag känner mina innersta känslor och tankarna som hör ihop

Jag vill leva från en plats så nära
Mina andetag


Jag ser dig ledsen
Du gråter
Du är ensam och ledsen
Min värsta mardröm är på riktigt
Ditt hjärta är krossat och du kunde inte plocka upp bitarna, läka, göra dig hel

Jag får ångest och gråter, jag gråter
För du är min pappa och jag vet inte hur jag ska läka dina sorger

Bilden jag har i mitt sinne suddas inte ut




Fri vers (Fri form) av Diana,VC
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-21 06:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC