Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trauma

Trauma är inte vad som händer oss, utan vad vi håller inuti i frånvaron av ett empatiskt vittne.

Så jag lovar min älskade, jag kommer att vara ditt livs största vittne, jag kommer inte att svika dig. Jag kommer aldrig att skygga för din smärta, synlig eller inte så synlig, jag älskar dig som ingen annan och jag kommer att göra allt för att du ska känna min kärlek.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Diana,VC
Läst 51 gånger
Publicerad 2024-01-04 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC