Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropa på mig


När vågorna gungar
Högt
Och du känner du dras med strömmen
Vem ropar du på då?

För att dra dig tillbaka till hamnen…
Vem ropar du på?

Jag vill att det ska vara jag.

Jag vill vara hemligheten i ditt hjärta

Den du anförtror dig i dina mörkaste stunder

Den du delar glädje och skratt med

Den vars tårar jag torkar


Ropa på mig
Och jag skall komma till dig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Diana,VC
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-27 22:11



Bookmark and Share


    Artocrates VIP
Känslan av kärlekens arom förstärks och bebyggs för varje mening man läser.

bra jobbat, väldigt riklig i kärlekns konst.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Diana,VC
Diana,VC