Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Face off

 

 

ditt ansikte är som en öppen bok 

varje rörelse avslöjar din reaktion 

även om du bär döljande dok 

oavsett i vilken situation 

 

dina ögon förråder dina tankar 

själens spegel sägs de vara 

så mörka och så blanka 

med dem kan du tala 

 

allt annat kan du dölja 

men det som betyder mest 

ändå andra kommer följa 

din minsta lilla gest 

 

dina ögons varma blickar 

talar med andra ord

när du med någon klickar 

viskar med kärleks ackord

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-22 10:31



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Mycket vacker dikt!
2023-03-08

    Lena Staaf VIP
En fin dikt om hur man kan utläsa (nästan) allt genom ögonen, blicken.
2023-02-22

  Kungskobran VIP
Dina ögon äro eldar..
Fint om ögonspråket
2023-02-22

  Sparvögat VIP
Så underbart vackert ~
till själens spegel…
2023-02-22

  BenGust VIP
Öppenhet är honnörsordet för dagen.
2023-02-22

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om ögonens tysta, men tydliga språk.
2023-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP