Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anropar

god helg

god spegel, mina trygga
hjärnspöken

astrofysiker
med glimten i ögat

snus i saturnus

och spegeln i baksätet




Fri vers (Fri form) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-24 04:45



Bookmark and Share


  Gabrielw VIP
”God helg,
god spegel,
mina trygga hjärnspöken” fantastiskt!
2023-12-05

  Gabrielw VIP

2023-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP