Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Geo

en fågel man skjuter ut
över världen

följer alla
med hjärtan
på den evinnerliga färden

djupt inne i människor
flammar bloss

de tänder våra drömmar
där som fågeln
skjuter ut

alla oss




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-25 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP