Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever

 

 

det var inte jag som valde mitt liv

mycket hade varit annorlunda

om jag sluppit allt kiv

allt det som kom att stunda

 

nåväl, allt är inte mörkt och svart

med tiden det ljusnade i horisont

ibland det var mörkaste natt

ibland det gjorde mindre ont

 

med saknad om det som kunde varit

jag sveper glömskans slöja

det många gånger varit marigt

att min smärta varit tvungen dölja

 

varje människa ett öde är

varje människa lidande bär

ett ok tungt att bära

att livet är svårt att lära




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-02-27 10:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra sammanfattning om livet, ljus och mörker, glädje och sorg.
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP