Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att makt korrumperar är en gammal naturlag


Urälvans fåfänga



hon plutade med munnen
mot tjärnens kalla vatten

svartare än henne i blicken


Först drack hon, sen kom
hon just före dimmorna
lät allt falla i glömska igen







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-28 23:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En Alf gick och mötte någon vid Älva... Bäck en et var ej i form av en lever, ingen engelsk typ stod och svor 'näver', tänker er bara in i det själva, en mänska blott står i samt ej sig själv kväver...
2023-03-01

  Cugel
Korrumperad sökte sig till makten.
Makten korrumperade lite till.
Var Urälvan vit eller mer än lite grå?
2023-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP