Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samlas till natten

 

 

Skuggor

Och

Panik

 

Skuggor

Och

Ensamheten

 

Skuggor

Och

Pank

 

Skuggor

Och

Bang…bang

 

Skuggor

Och

Stillheten

 

Skuggor

Och

Tystnaden

 

Skuggor

Och

Suset

 

Skuggor

Av

Min skugga

 

Skuggor

Av

Andras skuggor

 

Skuggor

Av

En spegelreflex

 

Skuggor

Av

Mig själv naken

 

Samlas in till min nattsömn

Explosion av mardrömmar

Helvetet på jorden

 

Jag och mina skuggor håller ett hemligt möte

Med

Natten    

                                                                                                                                                                                           




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-03-01 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP