Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Endast för hemmabruk!

 

 

Vissa!

Många!

 

Ganska så många

 

Trivs med sin roll i livet som sexslavar

Som hemmafruar

 

Endast för hemmabruk!

 

Vissa!

Många!

 

Ganska så många

 

Trivs med sin roll i livet som en man med makt

Som tillhandsslå sina fruar

 

Endast mäns värld

 

Hemmabruk pressat i en burk!

Hemmabruk som sexslav

 

Är alla kvinnors enda måste öde på jorden

 

Oavsett vad man gör för att dölja sin åsikt

Oavsett vad manen kommer ifrån

 

IS värld eller Afrika

Asien eller resten av världen

 

En kvinna!

Är

Skapat ENDAST FÖR HEMMABRUK!

 

Punktslut demokraten, demokratin DU!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-03-01 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP