Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska

Jag älskar enkelt, ibland känns det vidrigt att inte få förmedla det på rätt sätt.

Det kan tyckas vara märkligt att det betyder mer för mig.
Av att njuta mer av att människor avundas mig eller mår bra i min närhet än att jag tillåter mig njuta eller låtas avunda.

Det är mig inte viktigt att få uppleva trygghet och bekvämlighet, möjligen enbart ett plus.
Men det som gör mig allra mest tillfredsställd, är mäns åtrå av mig.

Jag blir snabbt gudinnaliknande och förtrollande för dem.
Det kan tyckas manipulerande, men jag får dem må bra, jag gör dem inte illa.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Naomi Sand
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-02 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naomi Sand