Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lek samling

 

 

Livet är en lek!

Livet är en allvarlig och farlig lek

 

Lek av alla typer

Lek av alla färgar

 

Vita lek och svarta lek

Röda lek och hemliga lek

 

Suddiga lek och solklara lek

Dumma lek och kloka lek

 

Falska lek och sanna lek

Trovärdiga lek och maskerade lek

 

Hat lek och hets lek

svartsjuk lek och avunds sjuk lek

 

Blinda lek och synliga lek

Randiga lek och blanka lek

 

Titta bort lek och se rak in direkt lek

Negativa lek och positiva lek

 

Smaklösa lek och smakfulla lek

Hungriga lek och övermättade lek

 

Kriminella lek och politiska lek

Hjärntvätt lek och sanningen lek

 

Satans lek och guds lek

Religion lek och heligkrig lek

 

Alla ovanpå nämnda och andra lek är lagliga!

Alla lek är tillgängliga på marknaden!

 

Det är bara välja den lek som passar sig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-03-02 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP