Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Arga tankar är mina

 

 

 

Din sorg

Är

Min sorg

 

Dina sorgsna blickar

Är

Mina sorgsna blickar

 

Dina spökiga nätter

Är

Mina spökiga nätter

 

Dina tomma tankar

Är

Mina tomma tankar

 

Dina panik stunder

Är

Mina panik stunder 

 

Dina vilse steg

Är

Mina vilse steg

 

Dina arga tankar

Är

Mina arga tankar

 

Dina vrålande arga texter

Är

Mina vrålande arga texter

 

Ditt flyt liv för livet

Är

Mitt flykt liv

 

Din svartmålade identitet

Är

Min svartmålade identitet

 

Din nekande existens

Är

Min nekade existens

 

Arga blickar, nätter, tankar…

Arga stunder, steg, texter…

Arga liv, identitet, existens…

 

Bjuder jag dig på du som försöker läsa mina tankar




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-03-02 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP