Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Böjer knä

Jag böjer knä
för att komma närmre barnet eller den svage.
Aldrig inför härskare.
Varken mänskliga eller andliga.




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-02 12:32



Bookmark and Share


  PFJS
Fantastisk på alla nivåer!
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP