Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har blivit mer eller mindre kutym att ha "hårt sex" som i porrfilmerna.


Tortyr

 

 

han drar henne i håret

det gör ont men vadå

det är väl så det ska va'

det ska hon väl förstå

 

i munnen han vill henne ta

ända ner till svalget ha

sin mandom stor och hård

hon med tvekan säger ja

 

 

i vaginan han stöter hårt 

hon biter ihop och tiger

smärtan är så hemsk

i själen den djupt river

 

det värsta kommer sist

han tar henne i analen

det brinner som eld

detta är helt galet

 

detta är varken sex eller kärlek

snarare kränkning och tortyr

vem vill sådant utstå

vem vill va' sådan martyr

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-03-02 15:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ja ur led är tiden...och picken med på vissa tydligen. Porrindustrin suger, sluta konsumera detta skräp!
2023-03-12

  Susen VIP
Stark text
2023-03-04

  Kungskobran VIP
Säg neeeeej!!!
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP