Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Clowner, vilda djur och än vildare hjärtan...


Cirkus


Kom och lek, spring efter ditt hjärta
Kasta dig in bland bländande färger

En dans utan rytm, led och följ
Lätta din själ och se den landa

Eufori väntar girigt under fingertopparna
Hysteri kittlar förföriskt i ögonvrån

Klockan tickar, men sekunder betyder ingenting
Här i manegen räknas endast ögonblicken

Lek blir till allvar, allvar till lek

Här drar vi undan hjärtats golv
Gravitation och åtrå sköter resten

Skratt, skrik, gråt
Vad är egentligen skillnaden under detta höga tak?

Utan förstånd eller förväntan, kliv igenom draperiet

I natt dansar clowner och vilda djur

till längtande hjärtans slag




Fri vers (Fri form) av Eddie Sjöberg
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-03 15:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är just det som är problemet.
2023-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Sjöberg
Eddie Sjöberg