Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli sedda


ni, ofta, inte bara vill bli sedda, ni skall bli sedda. Ni skall vara i universums mitt, ni skall få allt ni vill, inklusive våran fullständiga åtråhet, trogenhet, kärlek, dyrkan, av så många ni vill.

De flesta kvinnor vill ha det så här men att sedan gå från teori till praktik sätter stopp för många kvinnor - dels för att de har egoistiska män, men även väldigt mycket för att de inbillat sig att det skall råda jämlikhet hvilket ju helt går emot att ni bör vara i centrum fåendes allt ni vill.























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-05 17:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hon tog på sig helsvarta
Solglasögon för att ej
Bli för mycket sedd.
Och de silikonfyllda
brösten guppade
väldigt utmanande.
Men det är väl hennes
jäkla ensak hur hon vill
se ut och ingen annans?
;)
2023-03-06

  lodjuret/seglare VIP
Du menade nog 'inte alla kvinnor vill bli sedda'. Det vill säga att de nog vill bli det ibland. Just när den eller den inte gömmer sig. Men även gossar och män gömmer sig. Inte bara flickor och kvinnor. Våld, oavsett det är mentalt eller mera annat, är förstås 'inte bra'. Det en människa kan göra är att 'föregå med gott exempel', inte söka bara 'ta över någons liv'. Eftersom envar individ nog vill kunna 'välja sina strider själv'. För övrigt är självförsvar något bättre än att käfta emot. Men att tala lugnt och sansat är bättre än att skälla och skrika förstås. 'En rak uppercut dör ingen av', sade en Hilda, men det var nog fel, för mottagaren hade 'glaskäke', 'dåligt hjärta' eller vände bara 'fel sida till'. Att öva 'nödvärn' är dock någonting av godo.
2023-03-06

    Kämpendahl VIP
Alla kvinnor vill inte sedda.

2023-03-05
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP