Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På olika platser

Det var så trevligt
Och jag var så gullig
Tydligen
Men så var det något om en magkänsla
Att vi är ute efter olika saker
Att jag förtjänar nåt annat
Att vi är på olika platser i livet
Att hon är en fågel som just vecklat ut sina vingar
Och jag ett träd, nöjd där jag står
Hon vill leka, busa, känna sig smutsig, känna sig ren, känna
Jag vill vara, bara vara, trygg

Är det inte förargligt att ett träd
Vill ha en fågel
Som just vecklat ut sina vingar




Fri vers (Fri form) av Zebra21
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-06 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zebra21