Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enes el, den andres juvel

 

NordPool tycks gilla

när kraftverk havererar

ty spotpris rusar

dess vinst dock överträffas

av elbolagens ocker

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-13 08:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det tar vart pris av ocker som tvingar oss dryga ut vårt socker och ta på oss sockor… när man möts av isiga golv vi får golvsmockor… ja vart ska det ta slut?
2023-03-16

  Niliboy
Ja huga ligen, kläm åt dem!
2023-03-13

  Öknens Ros VIP
It`s all `but the money. Kan man sko sig på folkets bekostnad gör man det.
2023-03-13

    Sefarge VIP
Snärtig skrivelse!
Över tillvarons nuvarande
Belägenhet?
Jaa vart har marknads
girigheten sin gräns
Att mjölka ut folket
tillgångar till sin
egna rikedom?


2023-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP