Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman som jag fick av dig

Nya röda blommor tränger sig upp genom huden på mina kala armar,
De smälter in med de vita vissna blommorna som jag så många gånger försökt täcka.

De röda blommorna klättrar långsamt ner mot mina fingertoppar
och får marken att skaka så fort de rör vid den.

Golvet målas rött omkring mina fötter och svarta blommor växer kvickt upp över mitt synfält.

Snart vissnar blomman inuti mig.
Blomman som du gav mig.
Mitt hjärta, mitt liv.




Fri vers av Stella S
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-08 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella S