Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt vid min grav


En djuplila viol pryder mitt högra öga.
Jag fick den av honom, en kärleksfull gest skulle man kunna tro.
De röda rosorna i min kropp droppar ut över världen.

Röda, lila och blå blommor placeras på min grav,
Sakta rinner en blåklint ner för hans kind.




Fri vers av Stella S
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-09 00:20



Bookmark and Share


  Foohexa
Blåklint :”)
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Stella S