Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm

Stockholm är tyst,
Runtomkring faller vackra iskristaller som lägger sig bekväma på marken.
Kylan tränger ända in i benmärgen.
Jag står stilla.
Folk går raskt förbi i ett livligt kaos,
Jag står stilla.
Tunnelbanan rullar in på perrongen, folk går på och folk går av,
Men jag står stilla.
Någon cyklar iväg, någon kör bil och en och en annan stiger på bussen.
Jag står stilla.
Vatten fyller mina skor och tårarna fryser till is på mina kinder,
Men jag rör mig inte. Jag väntar på dig.
Jag står stilla.




Fri vers av Stella S
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-13 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella S