Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som bär är också det som brister


mina tankar har sprungit sig trötta
på statligt amfetamin
en ovanlig pojke är på glid
avbytarbänken är fullsatt
av folk som hamnat bredvid
livet andas tätt intill
och räknar ner min tid

en ovanlig unge utan krav
driver med ett smältande isflak på öppet hav
det som finns kvar är allt jag har

för en som drömmer sig bort
är det svårt att hitta tillbaka
vad jag vill bort från
är det jag kommer sakna

bara vägen över bron
tar mig bort från mitt klister
men vad som bär är också det som brister















Övriga genrer av nattversioner VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-03-09 02:00



Bookmark and Share


  bumerang

Insikter utöver det vanliga.
Klädda i poetiska ord.
Tack för läsupplevelsen

2023-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Guds löften håller vad som än brister, sjunger vi i en sång.
2023-03-09

  Skatflickan VIP
Mörkt.
Enkel biljett. En resa som kan vara svår, som är svår för alldeles för många.
Väl skrivet, du förmedlar verkligen en känsla
2023-03-09

  Eddie Sjöberg
Sista stycket är VÄLDIGT starkt.. Bra skrivet !
2023-03-09
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP