Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack DU för din stenkastning!

 

 

Jag kan lyssna och lyssna

Och lyssna på dina anklagelser

Tills du blir trött på mig!

 

Kan du lyssna tillbaka?

 

Jag kan se och se och se

Och se hur du tänker

Tills du går till knivattack

 

Jag är din måltavla!

 

Jag kan höra och höra

Och höra hur du förnedrar min tro och mig personlig 

Tills du håller skiten stängt

 

Kan du göra det?

 

Jag kan och kan

Och kan kasta stenen tillbaka på ditt fönster

Tills du sluter kasta mera sten på mig

 

KAN DU sluta göra det?

 

Neh.…….

Nah.…….

Hummmmmmmmm!

 

Gapet mellan oss!

Är

Lika stort som mellan jorden och himmeln

 

Tack du!  

Djävulen du!

För din stenkastning!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-03-09 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP