Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fobier som smaker lakrits och sur godis 

 

 

Jag

Är

En typ ej hatat religion  

 

Mina fobier

Är

Hård blandat och sakat och omskakat

 

Alla typ fobier

Är

Samlat på en och samma människa

 

Röda och blodiga fobier

Svarta och hårdbrända fobier

Obehagliga och öm fulla fobier

 

Fobier för livet!

Fobier för nattmörkret!

Fobier för trängsel!

 

Fobier suset!

Fobier för starkt ljud!

Fobier för stormen och blixten!

 

Fobier för och av hat skapat!

Fobier för och av rädsla skapat!

Fobier för och av samhället skapat!

 

Gamla fobier med starkt flash back

Nya fobier som är flash back baserade

Nykomlingar fobier efter en flash back fall

 

Orsakat av en och samma källa ondo

Skapat av en och samma källa ondskan

Drivs av en och samma källa mörkret

 

Människan!

Människan!

Människan!

 

Den djävla människan!

Jag!

Du!

 

Fobier man har som ett vanligt och normalt liv!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2023-03-09 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP