Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hedervärda ärofulla! 

 

 

Drömlös och tankarlös!

Skriver och antecknar jag min mardröms tid

Förhoppningsvis vaknar jag ur mardrömmen ut

 

Hedervärda, hemlandlös, Skuggfylld, hotfylld!

Tjatar jag!

Om och om vilken skit liv har jag i ditt Sverige

 

Blekt, Färglös! Dimmigt! Ynkligt!

Spå min framtid i alla framtid

Som fan hatat!

 

Hedervärda är de män som offrade sitt liv för sitt hemland (JAG)

Hederlös, landsförrädare, fegisar och bögar är alla som svek sitt hemland

 

Hederlös är den religion som dödar för sin existens 

Hederlös är den ideologi som dödar för sin existens

 

Shiiter, Kurder i Irak

Sålde sin heder till Iran/ USA/ Israel/ demokrati för gratis

 

Hederlösa är de som ockuperade och förstörde mitt hemland Irak!

USA, VÄSTVÄRLDEN, DEMOKRATI, SVERIGE och EVIG SVERIGE!

 

Hederlösa och nazister är alla de som deltog i IRAKS massockupationen

NATO, Sionismen islamismen, fascismen, terrorismen, bögar, pedofiler, horor

 

Hederlösa och terrorister är de som ger sig rätt att förstöra andras människors liv

USA; NATO; DEMOKRATI!

 

OH LAND min Babylon!

OH LAND min assyriska riket!

 

Från norr till söder till grannländerna till västvärldens demokrati!

Hugger och hugger de i dig tills döden och ändå du existerar vidare

 

Hedervärda är alla som blev mördat, sårat, krigsfånge

I Irans krig mot Irak i tio år!

 

Shiiternas hat (Iran) mot sunniterna

Islams alla (grenar) hat mot varandra!

 

Hedervärda, martyrer och ärofyllda oss!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-10 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP