Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem tabletter till himlen

under broarna ligger folk och sover
jag åker cirklar med vagnen
det är löning på avenyns barer

döden becknar vid seven eleven
han säljer lycka för ett par hundra
fem tabletter till himlen
tio för att inte komma tillbaka

fåglarna som flugit söderut
kommer snart hit igen
dom har sett skiten förut
och är medvetna om villkoren

morgonsolen lyser upp trottoaren
för somliga är det efterfest
för andra är det fortfarande tomt i magen




Övriga genrer av nattversioner VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-11 01:08



Bookmark and Share


  bumerang
Utan att bo där i hufvudstaden, känner jag av regnbågsspektrat, och ensamheten som genomgår.
Fint speglat till en norrlänning.
2023-03-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Det här är i min läsning imponerande bra. Texten ger många inblickar.
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP