Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjukhusromantik

solen skiner utanför
fönster utan handtag
ditt förvarade hjärta
slår ett extra slag

när plastblommorna slår ut
vet man att det är vår
i en vårdkorridor

fass ett diktverk
om hur vi mår
pillerpoesi när den är som bäst
ordination: till kvällen
för oro och ångest




Övriga genrer av nattversioner VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-14 17:37



Bookmark and Share


  bumerang

Känner av vacuumet i mig.
Utan att ha varit där.
Bra betyg.
Kram.
2023-03-22

  Emanuel Sigridsson VIP
Ett fint skarpeggat språk rakt igenom.
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP