Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beskriv mig


Rodnande utstrålning

När timmen rodnar
Du utstrålar
En tidig sommar
I ett mörkt december




Fri vers (Fri form) av JohnMattias
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-03-14 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnMattias
JohnMattias