Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komedi


Visst var det ett svårt år !

Herregud sa solen till Gud och flämtade av glädje. Nu har minsann Mattias ställt till det igen ! För 70-11e gången tog polisen Mattias. Han sa jag ville bara ha en tablett och en vatten. Men skatten att erinra sig misstag av vunnen lott slutade i ett skott-år dårå ! För året var 2024 det var skottår minsann ! Livet tycktes som ett töcken av gamla misstag nu minsann för Mattias. Kjolen… jah… hon lixom svävade fram i tyget som var en kjol en lång kjol ungefär som i-fjol jah solen tystnade lyste på ett alldeles lysande sätt på Mattias. Nu sa gud till solen haaaaaaahhhh… i väntan på att vårens tecken pulserande gator och torg fruktsamhet och sorg landar i en korg av ensam utgåva av magasin-känslor med musik framhävd och dirigerad av just du ja… just du läsaren som läser detta tror det rätta tar ej cloetta. Snick snack snut så var dikten slut.



Trodde du jah… vem kan framhäva en gammal arkitektur så bra som jag när kalaset i Rom bara hade startat blommor i avi kära mister utopi eller fri dumsnut klagan eller bara avsaknad av agan tog en gammal pissmört i Lagan en mask av ett fnask direkt ur en ask och snipp snapp sprut så var grädde i din trut…


Trodde du jah…

När så sjöarna trycker sin svärta av isar mot den vår-vintriga marken då springer en blåklocka upp i parken där din lilla jargong brister ut i din store-brors gong-gong prekärt som en vacker bukett hamnade båten lite snett tror allt minsann en Svahn från stan sa fan men… trodde du jah…

När så glädjen av att finnas till blir sann din kristliga ironiska tyrann då minns vårt liv en framtid av frid när du blickar ut över naturens under utan dunder eller brak tja då kanske vi dyker ned i en isvak med gemak hälften slak hälften elak på ett skönt hederligt hak med bira bärs och nystekt köttfärs i vår tacogratäng sedan var för sig i hydda aldrig glömma krydda som tillvaron lydda tja vår lilla krydda så kridd kradd krut sagan fick ett slut…. Trodde du jah….


Mötet möter mötande mumma-ko men jag tror att du inte har någon annan som kan vara hos dig om du vill ha en trevlig kväll så var det kul på restaurangen i Boden och det är du i skolan idag hemma hos mig var en gång en stund men det var en gång till och jag har inte fått någon annan gång när du kommer hem till mig tja spritt spratt fröjd så var alla nöjd… slut.




Fri vers (Fri form) av JohnMattias
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-02 00:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Och här flödar fantasin...:)
2024-03-02
  > Nästa text
< Föregående

JohnMattias
JohnMattias