Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödstrött dikt


Klockan 10:55

När Narva dörrarna ger av elektriska stöttar in i bergrummet där det tredje världskriget skulle utspela sig likt en ström av projicering på väggarna i berget så kalla förrens tids-partition av en spöklik general som räknade genial fysik med viss intonation av matematik det sades döden tjänade denna Europeiska herre vars tobak lyste intensivt likt magnesium när den brinner ett dovt skall från bergrummet det var visst drakflygning utanför på bergets södra sluttning en vis avers av elektronikens trinda modulation av ström spänning och motstånd kunna likt förbannat ta strömmen in i städerna samt landsbygden in i datorn data-maskinen ett svar kom av den högteknologiska adeln den var av visshet se så dö herr Ordförande i avigheten då godnatt adjö Narva dörrarna slog igen tyst var det ingen ryss eller adel carolin endast döden och elektricitetens sprakande i bergrummet.




Fri vers (Fri form) av JohnMattias
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-09-19 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnMattias
JohnMattias