Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skrotad bil!

En skrotad bil jag har, det ända jag har kvar.

Dess hjärta har sluta slå för oss två.

Stunden fanns då botgöring fanns till hands.

 

Men här står vi nu jag och du.

Nu finns ej längre något kvar.

Inget lyckliga i alla våra dar.

 

Som min skrotade bil finns det inget val.

För det finns inget att göra och inget att välja.

Den är bortom alla kval.

 

Den är borta nu det är bara jag kvar.

Finns inget av bilen mer.

Bara minnen och bilder av tankar.

Orden vi sa är likt en dimma kvar.

Vad finns kvar?

 




Fri vers (Fri form) av Lyrikensmening
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-03-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyrikensmening