Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du var osynlig för mig?

Det fanns tider då jag såg dig

då du var osynlig för mig.

Jag var mer viktigare än dig

därför såg jag inte dig.

Mina intressen valde jag före dig

därför var du som en skugga för mig.

Det är lätt att handla fel när man inte inser sina fel,

men nu förstår jag när allt är försent och inget finns mer.

Om jag fick leva om de stunder jag kunde fått med dig,

hade jag valt att se dig och göra dig synlig för mig.

 




Fri vers (Fri form) av Lyrikensmening
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-17 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lyrikensmening