Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soft poetich


Nattfjärilarna

Den stillsamma natten på den amerikanska kontinenten så långt bort ifrån far det går komma endast moder jord eldflugor och nattfjärilar och modern magi det uppstod för mig som Kansas svar på missippis längtan en bit bort byggde far en rymdraket vi åkte med upp i universum nattfjärilarna dansade längs palistradernas puls av enkommande övergivna tankars fält.




Fri vers (Fri form) av JohnMattias
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-03-17 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohnMattias
JohnMattias