Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utdragen kindtand..

Idag gör det för jäkla ont
Tiden skaver
Käften värker
Ont
Gaaaah
Skitont!
Men mitt i allt
Ligger min älskade katt
Spinner
Ligger sked bredvid
I min varma säng
Kaffedoft från nedervåningen
Sambon som stökar runt där i köket
Klockan på väggen tickar
Drar täcket mer runt mig
Blundar lite till
Väntar på sambons steg i trappan
Hans näsa mot min hals
Och att han som alltid säger: Du doftar så gott
Du doftar morgon
En liten stund till blundar jag
Sen blir det kaffe
Och lördagen kan börja
Trots värk




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 58 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-18 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish