Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alter ego

Ler
Låtsas
Leker

Önskar
Vara någon annan
Bara för en stund

Hon är jag
Jag är hon

För en stund
Känner jag mig fin
Nästan lite glamourös

Tänk om jag var hon
På riktigt

Bara för en stund




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 66 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-19 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish