Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evig makt

När solen den har lämnat oss och glömt det som är sagt.

Då ljudet får oss bära.

Och spela sin sista akt.

Ljudet får oss lära om herrens eviga makt.

Som kommer att få prövas på ett hårt sätt.

Det kommer få synas om du levt rätt.

För snart är tiden ute, det vet inte du.

Men sagt och säkert finns en tid.

Och tiden den är nu.




Bunden vers (Rim) av Hilding Wickström
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström