Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

normalitet

ibland skulle jag
vilja vara normal

men bara en kort stund

är man det för länge
tror jag man blir galen




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-20 22:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagens sanning i fyndigt, prydligt format. Gillar radbrytningarna!
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP