Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grym mamma, pappa

 

 

Mina drömmar!

Är

Kapat av ensamheten

 

Mina dikter!

Är

Skapat av ensamheten

 

Mina sällskap!

Är

Skapat av solo

 

Min tid!

Är

Kapat av ensamheten

 

Min barndom!

Är

Förstörd av en grym mamma, pappa

 

Min ungdom!

Är

Torterat och kapat av Iran (krigsfånge i tio år)

 

Min mandom!

Är

Fylld med fasanfull skräck

 

Min ålderdom!

Är

Fullstyrd av ensamhetens hån

 

Mitt liv!

Är

Kapat av en annan människans religion

 

Censurerat är jag för mina tankar

Kapat är jag på liv för min öppenhet

Censurerat och kapat är min identitet för den jag är

 

Av DIG!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-03-21 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP