Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dansant

det viktiga är att dansa

också när man tycks sitta still

rörelsen är förutsättningen för liv

även den osynliga

utan dans blir tiden meningslös




Fri vers av Herr Farbror VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-21 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Farbror
Herr Farbror VIP