Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt livet i blom!

Ja, se ut. Se vår vackra värld. Se blommor och träd, se måsar och änder. Besök alla länder, från Sverige till Rom. Sätt livet i blom! Mycket viktigt att du går till ditt blommande rum. Och inte slår det förslutna stum. Så dum är inte ens du, eller hur?

Går där och väntar på tur. Försöker inte ens hoppa över den lägsta mur. Ja, säg när får du din tur? Säg om du lyckas hoppa med hjälp av en trampolin? Säg då ska man fira med gitarr och violin.




Bunden vers (Rim) av Hilding Wickström
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-23 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hilding Wickström
Hilding Wickström