Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvadrupel kakofoni

ett fyrfaldigt leve
galenskapens lov!
fyra händer kompar
inför hela borgens hov

vi bränner av raketer
festfyrverkerier
firar att vi fjantar
med dessa skriverier

men fattar filantropen
alla goda ting är tre
när fyrspannet försvunnit
är denna lek passé

jag avfyrar ett leende
och säger tack för \"oss\"
jag önskar dig all lycka
dags att kasta loss















Övriga genrer av myggan
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan