Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubiöst

Jag dubblar våran insats
med en dubbelkonsonant
jag hittade i vecket
på en dubbelhakad tant

Det är vår käre B
som fyller sin funktion
Stackars farbror A
får nu en kompanjon

Sen dubbar jag en riddare
och hissar ner en korg
från dubbelrummets dubbelsäng
som finns i sagans borg

Korgens botten bottnar i
en dubbelbottnad föreställning
Riddarn\'s rustning börjar rosta
Glömd är hämndens vedergällning

Men riddaren har andra plikter
Dubbelhjulen har punktering
Ingen av oss övervarar
moralens dubbla kakservering




Övriga genrer av myggan
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-17 13:27



Bookmark and Share


    Aftonkräket
du e dubbelt så bra som jag
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

myggan