Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bestickdikt

alla lyckors själasmeder
smider smala knivbladseggar
självutnämnda slöa drängar
skär sig strax på dem

lutar sig mot gaffelgrepar
nerstuckna i höstackshögar
somnar under kepsvisiren
solen drar förbi

tunga humlor slumrar också
surrandet har sövt dem själva
skeva prispokaler speglar
skedar likaså




Övriga genrer av myggan
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-10-03 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myggan