Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordbajs-kamelbajs

vi går i samma ordklass
du klassrumsbänkkamrat
i alfabetets skola
ett rimmarinternat

timrar innebörd av språket
meningsbyggnationer
de saknar tak och väggar
men har vackra proportioner

tar avstamp, satsar järnet
dissekerar satsens delar
bokstävernas ordning
ordens makter helar

de drar fram i karavaner
som känsloöknens yachter
så båda kan ta del av
oasens artefakter







Fri vers av myggan
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-08-21 13:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
kalasroligt lyssande rim
flyter som just ordbajs skall göra, löst o fint

bara en rad som jag inte tyckte höll måttet,
bokstävernas ordning - får inte något rytm i den.

kanon annars
klassrumsbänkkamrat, fett!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

myggan